Deel jij ook mee in het succes van RGN?

Deel jij ook mee in het succes van RGN?

Nieuws
1 maart 2022
Geschreven door: frank

Maak gebruik van je arbeidsvoorwaarden via onze aandelen koopregeling, genaamd het Share Purchase Plan (SPP).

Met SPP kun je maximaal 5% van je brutosalaris sparen. Twee keer per jaar koop je automatisch met je gespaarde geld aandelen van Randstad. Zes maanden later krijg je over deze aangekochte aandelen 50% bonusaandelen en na twaalf maanden nog eens 50% extra bonusaandelen cadeau als je deze niet hebt verkocht. Totaal ontvang je dus 100% bonusaandelen over jouw aankoop in een periode van twaalf maanden, hoe mooi is dat!?

Tip van frank

Mocht je nu geen deel van je salaris hiervoor willen of kunnen missen, dan hebben we een tip voor je: per 1 april 2022 stijgt je salaris met 2% doordat we deze indexatie voor jou uit onderhandeld hebben. Als je vanaf 1 april gaat deelnemen kan je dus in ieder geval 2% sparen zonder dat je daar direct iets van merkt, maar heb je op termijn wél het voordeel van bonusaandelen.

“Toen ik startte bij Randstad Groep Nederland kreeg ik direct de tip van mijn collega om mee te doen aan SPP. Gelukkig heb ik die tip opgevolgd en doe ik nu mee in dit aantrekkelijke spaarplan. Voor mij is dit een ideale manier om te sparen, omdat ik er zelf niet echt iets van merk. Daarnaast geeft het een fijn gevoel om te weten dat ik hierdoor op een gunstige manier spaar, in plaats van dat ik het gewoon op mijn spaarrekening zou zetten en er geen rente over zou krijgen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit geld gebruik voor mooie reizen en vakanties, dus ik ga het inzetten voor mijn volgende reisplan om naar Sri Lanka te gaan!” – Pomme van Maren

Ja, ik wil hieraan deelnemen!

Deelnemen aan het SPP is heel gemakkelijk en je hebt hiervoor geen specifieke kennis nodig over het kopen van aandelen. Wil je meer weten over de aandelen koopregeling? Lees erover in de HR gids of bekijk de website van SPP. Enthousiast geworden en wil je graag deelnemen? Geef dit dan vóór 1 april 2022 aan! Bekijk deze handleiding om je deelname te starten.