Wie is frank?

frank is een onafhankelijke vereniging die alle vaste medewerkers van RGN vertegenwoordigt. Als erkende cao-partij ontwikkelen we bovendien samen met de directie van RGN de arbeidsvoorwaarden. En daar heb jij als lid van frank rechtstreekse invloed op. Samen met ruim 1.000 andere leden. Dus laat jouw stem horen aan ons. Dan laten wij jóuw stem horen!

Met frank sta je sterk

De Bestuursleden

Chrissy Schröder

Wie ik ben: Chrissy Schröder.

Waar ik woon: Met mijn man en drie kinderen in Baarn.

Waar ik werk: Bij Juridische Zaken RGN als bedrijfsjurist.

Wat ik doe voor frank: Ik was betrokken bij de opstart in 2016 en ben nu de secretaris van frank.

Waarom ik dat doe: Ik vind het leuk om naast mijn werk ook nog iets anders te doen. Dat deed ik al bij het vroegere E-bridge als voorzitter van de ondernemingsraad. Ik zat ook in de Bijzondere Ondernemingsraad in het kader van de reorganisatie en harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden. Nu zet ik me graag in voor de leden van frank. Het hele cao-traject en het spanningsveld tussen bonden en werkgever vind ik nog steeds heel leerzaam en boeiend.

Rick van Beerendonk

Wie ik ben: Rick van Beerendonk.

Waar ik woon: In het zuiden van het land, in Tilburg.

Waar ik werk: Bij Yacht Inhouse Services als adviseur.

Wat ik doe voor frank: Ik ben bestuurslid bij frank en onderdeel van de delegatie bij de cao-onderhandelingen.

Waarom ik dat doe: Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan met onderhandelen, onder andere bij de totstandkoming van het sociaal plan, de compensatieregeling voor lease en eerdere cao’s. Deze ervaring zet ik graag in bij frank om goede arbeidsvoorwaarden én meer keuzevrijheid te realiseren voor alle medewerkers van RGN.

Marijke van Kampen

Wie ik ben: Marijke van Kampen.

Waar ik woon: Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in Leerdam.

Waar ik werk: Bij Randstad Staffing als operationeel manager.

Wat ik doe voor Frank: Ik ben bestuurslid bij Frank en probeer hiermee alle lagen uit onze organisatie te vertegenwoordigen.

Waarom ik dat doe: Met elkaar maken we RGN en dat is simpelweg een prachtige organisatie. Daar horen goede passende arbeidsvoorwaarden bij voor elke laag uit onze organisatie. Ik wil me graag inzetten om dit ten alle tijde voor alle medewerkers voor elkaar te krijgen.

John Sulzle

Wie ik ben: John Sulzle.

Waar ik woon: Stichtsevecht (Maarssen) met mijn vriendin Hanka en mijn zoon Tobias.

Waar ik werk: Bij Randstad als principal rayonmanager.

Wat ik doe voor frank: Ik ben bestuurslid bij frank en neem namens de CNV, De Unie en frank deel aan de RGN begeleidingscommissie bij uitvoeringen van het RGN sociaal plan.

Waarom ik dat doe: Ik ben ervan overtuigd dat als je iets wil veranderen, je dit het beste kunt doen als je onderdeel bent bij de totstandkoming van een verandering. Meedoen dus en dat doe ik bij frank. Bovendien geloof ik oprecht dat “Randstad de beste werkgever” in ons allen samen zit, omdat iedereen die bij Randstad werkt nou eenmaal zowel werkgever als werknemer is.

Sietske Pijpers

Wie ik ben: Sietske Pijpers.

Waar ik woon: In het mooie Breda!

Waar ik werk: Ooit gestart als stagiair. Nu werkzaam bij Tempo-Team Uitzenden als Senior Intercedent.

Wat ik doe voor frank: Ik ben bestuurslid bij frank en zet daarbij graag mijn kennis,kunde en ervaring als intercedent in.

Waarom ik dat doe: Omdat ik mij hard wil maken voor de belangen en behoeften van alle medewerkers van de Randstad Groep. Met mijn ervaring uit de operatie.

Dávid Bodó

Wie ik ben: Dávid Bodó.

Waar ik woon: In het mooie Utrecht.

Waar ik werk: Bij RGN IT als business analyst van het Future Admin programma.

Wat ik doe voor frank: Ik ben de penningmeester van frank en zorg ervoor dat de financiën op orde zijn en dat onze boekhouding klopt. Daarnaast ben ik graag de regelaar van de ’techniek’ (denk aan onze website, mailbox, etc.).

Waarom ik dat doe: Ik vind Randstad een mooi bedrijf met mooie mensen. Om dat zo te houden, zijn goede arbeidsvoorwaarden een absolute vereiste. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Daarnaast vind ik het erg interessant om dicht op het vuur te zitten en van dichtbij mee te maken hoe een cao tot stand komt en wie en wat daar allemaal bij komen kijken.

Mariska Koolbergen

Wie ik ben: Mariska Koolbergen.

Waar ik woon: in Leiden.

Waar ik werk: Bij RGN als junior stafmanager binnen Business Services bij de afdeling ZZP&Doorleen.

Wat ik doe voor frank: Ik ben bestuurslid bij frank en zet daarbij graag mijn ervaring, die ik sinds 2016 bij de organisatie heb opgedaan, gezamenlijk met mijn kennis en kunde in voor frank.

Waarom ik dat doe: We werken bij een mooie organisatie waar we altijd bezig zijn medewerkers centraal te stellen. Ik doe dit graag voor onze eigen collega’s ook. Daarmee hoop ik in mijn rol als bestuurslid zelf meer te mogen leren over onze CAO, de onderhandelingen en alles wat hierbij komt kijken. Maar voornamelijk er gezamenlijk met mijn mede bestuursleden voor te zorgen dat we het beste voor onze eigen collega’s kunnen waarborgen.

Dimitri Boekelman

Wie ik ben: Dimitri Boekelman.

Waar ik woon: In Tilburg met mijn vrouw en twee kinderen. Mijn derde kind woont alweer even op zichzelf.

Waar ik werk: Bij Yacht als (loopbaan)coach bij het onderdeel Matchpoint.

Wat doe ik voor frank: Ik ben er sinds het prille begin bij en was één van collega’s die naar de notaris ging om het Netwerk van Randstad Personeel op te richten. Ik ben nu voorzitter en voer het woord tijdens de onderhandelingen.

Waarom ik dat doe: Als werknemer van Randstad Groep Nederland ervaar je dezelfde problemen als onze directie. Soms denken we anders over de oplossingen maar juist door het onderlinge begrip, komen we tot de juiste oplossingsrichting. Daar geloof ik in.